Follow:

Ting jeg vil forbedre i 2018

Har tænkt et stykke tid over at jeg fra dags dato og fremadrettet ønsker at der skal ændres på nogle ting, ting som jeg personlig er ansvarlig for. Elsker at se kvinder der er stilrene, som er feministiske – der har jeg selv været. Altså forstået på den måde at jeg ofte klædte mig i kjole, nederdele, stilletter og var mere business-kvinde-looket. Det er jeg kommet fra og det er absolut en ting jeg gerne, rigtig gerne vil tilbage til.

Det er dog ikke den eneste ting jeg ønsker at gøre noget ved, som jeg nævnte i dette indlæg, så er der også vægtskalaen som jeg vitterlig drømmer om at få ned ad. Jovist! -jeg har holdt vægten nogenlunde i skak, siden mit vægttab (25 kg) i tidernes morgen men der er klart kommet mere sul på sidebenene igen, som er vanvittig uønsket og det er ikke tilfredsstillende. Har netop klikket noget vildt lækkert hjem, der allerede er længsel på, det skal lige præcis motiverer mig i den kommende tid, til at få luftet løbeskoene, som i øvrigt også er en savnet kærlighed.

Mine første 10 punkter jeg vil forsøge at gøre bedre dette år :

  • Bedre outfit, være feministisk
  • Mere løb
  • Sundere hverdag og derved et vægttab som holder
  • Mere huslig i hverdagen
  • Tage endnu flere og bedre billeder
  • Smile mere, det smitter
  • Være bedre til at sende en hilsen til mine nærmeste
  • Læse flere bøger
  • Blive mere minimalisktisk
  • Sætte pris på de små ting i dagligdagen

I dag kan jeg oplyse, at jeg var iført sort blazer, støvler med hæl, leopart bukser samt en sort bluse med blonder. Dertil havde jeg den bilde udgave af krigsmaling på, læbestift og mascara og en smule kinderrød. Er på rette vej og det er dokumenteret på Instagram, på min story, dog lige foruden blazer.

Del gerne på de sociale medier
Previous Post Next Post

Ingen kommentar

Læg en kommentar

Videre til værktøjslinje