Follow:

Størrelsen var en overraskelse, men Hay okay

Da de ankom til det lokale ‘posthus’ fik jeg noget at et chok over pakkens størrelse, gisp! Min første tanke var, jeg håber ikke den vejer så meget som den ser ud til, det gjorde den i og for sig heller ikke, men størrelsen gjorde bæringen besværlig, med min svage og korte arme.

Længe har jeg gået og drømt om Hays flowerpot skjulere, synes de er så fine og tidssløse, kan bruges i mange år, så fornyeligt bestilte jeg en small og medium hjem til mine pileaer.

I min vindueskarm har jeg to ældre grønne planter, som jeg ikke kan huske navnet på, så hvis du ved navnet, smid meget gerne en kommentar nedenfor! Men de trængte til nogle nye krukker, selvfølgelig skulle det være af samme serie og tænkte ikke at størrelserne skulle varierer så meget, så klikkede to XXL flowerpots hjem.Skjulerne var en anelse større end forventet men nu er mine planter omplantet og de virker en smule for små til dem, men der er i hver fald plads til at de kan vokse store og flotte i dem. Nu mangler jeg blot en Hay potte mere til min Monstera og jeg er ren faktisk i tvivl om jeg skal have endnu en XXL hjem eller om jeg skal gå all in på XXXL, ved jo at den plante kun vokser sig større og større, så måske jeg skal være forudseende og tage den gigantiske flowerpot med det samme.

Del gerne på de sociale medier
Previous Post

Ingen kommentar

Læg en kommentar

Videre til værktøjslinje