Follow:

Købt nyt legetøj til aktive timer

Elsker store ure, specielt når de er stilrene, elegante og samtidigt kan tracke min gøren i dagligdagen men så sandelig også på mine løbeturer ude i naturen. Planen er jo at snøre snørebåndene igen og komme i bedre form i år, så hvad er mere motiverende end nyt legetøj?! 

Derfor har jeg valgt at opgraderer de tidligere løbeure jeg har liggende (på lager, host host) som jeg i øvrigt sælger, så hvis du har interesse, så tjek min min profil på IG ud under ‘sælges’, er åben for bud! Det var et mindre sidespring, som sagt har jeg investeret i et nyt Suunto ur, elsker deres design og når noget er lyserødt, så er jeg nød til at eje det. Lige nu og frem til den 9 janunar 2018 kører Suunto winter sale og fik netop dette ur til den halve pris, det er altså noget min økonomi kan lide.

Har ikke leget så meget med det endnu, da det først er landet på adressen her til eftermiddag, men lækkert er det, med touch skærm og det stilfulde look. Glæder mig til at få det testet på næste og årets første løbetur, senere vil jeg give jer min personlige anmeldelse. Stay turned!

Del gerne på de sociale medier
Previous Post Next Post

Ingen kommentar

Læg en kommentar

Videre til værktøjslinje